[silindi] Neler var menülerde hanımlar ben fazla birşey yapamadım biraz hastayım tarif alırım belki sizlerden ❣️👀
BalKizimElisam [silindi] Kremalı tavuk çorbası.🥣 Tavuk tantuni.🍗 Soğan salatası.🥗 Domates,salatalık ve turşu olacak bir de.🍅 Rabbim şimdiden tuttuğumuz oruclari kabul etsin insallah.😍🤲🏻
Nursena0606 [silindi] kuru patlıcan ve kabak dolma Fellah köftesi Fırında kıymalı patates (dünden) Salata ya da cacık
[silindi] Nursena0606 maşallah kız valla helal olsun ben bir çeşit yaparken dökülüyorum😂şimdiden afiyet olsun ❣️
Nursena0606 [silindi] fellah köftesini ben yerim eşim yemez. Dolma az zaten 10 tanecik 😂. O yüzden az az yapıyorum. Normalde bizde de yenmez.
Kumru_ [silindi] Eli böğründe, sebzeli bulgur pilavı, mercimek çorbası, salata😋 Allah oruçlarimizi kabul etsin
Halime0638 [silindi] valla nugget vardı dolapta eşim aradi hamburger ekmegi alayım hamburger gibi yapalim dedi oyle yapcaz yanina da kremalı domates çorbası benektem firsat olmuyor pek yemek yapmaya
Deletedmom5284 [silindi] etli patates yemeği pilav mercimek çorbası mevsim salata 😁 kızıma da bulgur pilavı bunların yanına
[silindi] Deletedmom5284 bizimki yürüteç de uyuya kalmış orucu çoktan açtı 😂 kendimiz için birşeyler yapıyorum bende hastayım hiç dermanim da yok oysa😂
balkzm [silindi] dünden kalan yemeklerim var, salçalı mercimek çorbası, bezelye yemeği, pirinç pilavı
Eski9 [silindi] bugün komşum var iftarda salçali kırmızı mercimek çorbası ,beşamel soslu tavuk, pilav, patates kıymalı börek, patlıcanlı kızartmalı yoğurtlu meze ,salata ve Etimek tatlısı var 🤗