EndlessLove_ Kızlar var mı önereceğiniz krem uyguladığınız vs. Yüzüm öyle çok sivilceli değil ama 3 4 tane var lekeler var göz altımda yağ bezeleri var. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler ⚘
MelekBirAsel EndlessLove_ ruşur taşı en dogalindan ve aleo vera jeli mayin tarlası suratimi bebek gibi yapan ikili
EndlessLove_ Kaan01 yaaa tabi danışırım kaç gün kullandınız nasıl kullanıyosunuz kaç günde etki gördünüz acaba
Kisrakaysel Nurdanhakan MelekBirAsel bu dediklerinizi nerden bulabiliriz bide haftada kaç kere kullanmalı
Kisrakaysel MelekBirAsel size teşekkür etmek isterim gerçekten rusur taşı nasıl bir mucizeymiş.ben sabununu da aldım Harika 🙏🤗
MelekBirAsel Kisrakaysel aleo vera canli çiçekler olarak almak istersen tüm çiçekcilerde var, sadece jelini almak istersen oda eczanelerde felan satılıyor ama çok pahalı olur, ben bitkisini yetiştirip sürdüm, ruşur taşı aktarlarda yada trendyoldan alabilirsin
EndlessLove_ Banaannede ahahaha kelin ilacı olsa bacım o hesap 😅😅😅 nerdee bende burdaki kızlara soruyum bi dedim ay çok güzel yanıtlar gelmiş deniycem inşAllah bizimde yüzümüz bebek poposu gibi olur🙆♀️😃
Kaan01 EndlessLove_ ucunu karistiryor eczane cok minicik suruyorsunuz aksamlari savah jelle yikayin gunes kremi mutlaka surun
EndlessLove_ Kaan01 yaaa tabi ki mutlaka yine dktora sorarım bu ilaçları ama o kdaar övdünüz ki aşırı merak ettim umarım bana da uygun olur🙈🥳
MelekBirAsel Kisrakaysel hayır ayrı ayrı ruşur taşı cilde peeling yapmak için ve temizlemek için yıkadıktan sonra aleo vera sürüyorsunuz
Tns1224 EndlessLove_ herkesin cildi farklıdır bize iyi gelen size iyi gelmeyebilir bence doktora danışmalısınız
EndlessLove_ Tns1224 zaten ilaç türü şeyleri doktorsuz bende kullanmam benim kastettiğim bitkisel mesela bi arkadaş bi taştan bahsetmiş biri herkesin bildiğin aleovera dan bahsetmiş bu tarz şeyleri denerken bile bileğime az bi sürüp öyle denerim direk sürmem burdaki ilaç tarzı kremleride doktora sorarak izni dahilinde kullanırım tabi ki