QueenMommm Zehranrpnr anneme ne alacağımı hiç bilmiyorum kayınvalidem kahve içer çok ona kahve fincanı takımı alıcam ☺️
Lisabh Zehranrpnr hiç birşey düşünmüyorum bu pahalilikta en az 300 lira gider onlar da zaten hediyeye para harcamamızı istemezler mama olmuş kaç tl
biryazmasali Zehranrpnr ben birşey almayı düşünmüyorum her yıl alırdım benmde kızım 2 yaşında kimse düşünüp bir çöp almadı o yuzden bu yıl alamayacağım (geçen yıl babalar gününde bir tane tshorttr bana getrmişler)
Annesininkuzusu01 Zehranrpnr Kayınvalidem tanıştığımızdan beri aldığım hiçbir şeyi kullanmadığı için ona hediye almıyorum. Ona almayıp anneme almış olmamak için de her ikisine de çiçek gönderiyoruz sadece
Tr6615 Zehranrpnr Anneme pilav tenceresi büyük boy, kaynanama da hamur yoğurma makinesi düşünüyoruz ama bakalım 🙂
Merve Zehranrpnr kayınvalidem yurtdışında ona bir şey alamayacağım ama anneme şarjlı dik süpürge almayı düşünüyorum❣️
Halimea Zehranrpnr benim aklımdada bu soru var kaç gündür 🥺 ikisininde eksiği yok fincan bardaği alayım diyiyodum . Kolleksiyon yaparlar. Bende beklim burda çok karasız kaldım ne alsam diye😖
ozgeefem Zehranrpnr kayınvalideme cüzdan ve çanta almayı düşünüyorum ama çanta yerine çok beğendiği bir kıyafet vardı oğlumun doğum günü masraflarını karşıladığı için o kıyafeti alamamıştı eğer bulabilirsem onu alıcam cüzdanla birlikte