Yazaksami Oğlum 21 aylık boyu 87 cm genelde minyon olacak bu diyorlar. Boy kilo çok üzerinde durduğum konular değildir ama merak ettim açıkçası bu aylarda kaç olması gerekiyor ki🧐
Bugram_5 Yazaksami yok canım normal yani geçen gittik oğlum 19 buçuk aylık 85 çıktı çokta iyi dedi kilo alımı olmamış biraz o canımı sıktı benimde ama doktor boyu uzamış annesi kilo almamış ama dedi aman bi kulagından girsin bi kulagından çıksın dedikleri hayır uzun olunca ne olcak acaba 🙄🤭☺️
Yazaksami Bugram_5 ayy Allahtan bunun niye boyu uzun demiyolar 😣 emiyo mu, sıralıyo mu, yürüdü mü, kaç adım attı, konuştu mu, kaç kelimesi var şimdi sıra boya geldi😩
Dondurmalikahve Yazaksami Yine yazıyorum 81 88 cm arası normalde görünüyor yani daha kaç cm olacakmış çocuk biraz uzunda yani
Yazaksami Dondurmalikahve şöyle bi dışardan gözle baktım da minyon gibi duruyo sanki ya😆😆 dışardan gözle baktım da ne demekse
Dondurmalikahve AnnaKurt Valla ben yazdım ama cevap alamadım 🤣 seninki yoksa benim ki de nokta ayrıca🫠
Bugram_5 Yazaksami bide anne baba boy oranı nasıl canım mesela ben minyon tipliyim eşim yapılı uzun benden diyorlar aynı babası boyu 😂😂😂 hey allahım ya gebetesini çıkartayım bide de
Mrvts Yazaksami oğlumda 4 gün sonra 20 aylık olucak 87 cm persentilde %75-90 arasında çıkıyor gayet normal bir de erkek çocukları ergenlikte biranda uzuyor yani şu an normal standartta olması yeterli bence
Nltka Anne babanın genetiiği nasılsa ona çekiyor hiç minyon mu vs düşünme. Oğlum 24 aylık ve 97 cm. Babası bir hayli boylu dayısıda öyle . Ben minyonum ama. Doktor bakar bakmaz babasına çekmiş dedi. Genler ne diyorsa o yani 🙌🏼
Tatlim Yazaksami ortalama değerlerde diyebiliriz. Boyda kiloda önemli faktör genetik. Nltka benim bebeğim de 23 ayı bitiriyor 100 cm doktorumuz bana da size cekmis diyor.
aybikreis Yazaksami Değil. Oğlum 4 yaşını dolduracak bikaç ay sonra. 95 cm şu an. Neye göre kime göre. Ergenlikte belli olur bu işler. Minyon olsa ne olur ayrıca ☺️