Berra0804 Bebeğimin dil ustunde beyaz bir tabaka var internette okuduğuma göre anus bölgesindeki olabilirmiş kızımın anus bölgesinde hafif puturtu şeklinde kırmızılılar var pamukcuk olabilirmi yaşayan anne varmi bu durumu jasil geçer
hemsirebianneee Berra0804 ne demek ğstediğinizi anlamadım pamukçul ağızda olur poposundaki pişik yada mantar olabilir
Berra0804 hemsirebianneee internette okuduğumda anus bölgesinde de pamukcuk olabileceği yazıyor kırmızı şekilde pisik sanıp geçmeyen bir şekilde. 1 haftadır poposuna kırmızılı geçmiyor krem zeytinyağı vs sürmeye rağmen. Bugün internettede böyle yazınca yaşayan birileri vardır diye sormak istedim . Pazartesi doktora götüreceğim
Berra0804 hemsirebianneee yani demek istediğim bebeğimin dilinde pamukcuk var ama internette okuduğumda anus bolgesindede oluşabilirmis pamukcuk dilinde olunca anusunde kırmızı şekilde benim bebegiminde 1 haftadır anus bölgesinde kırmızı puturtuluk var ben pisliktir diye zeytinyağı pisik kremi vs kullanıyorum ama geçmedi. Yaşayan tecrübeli anneler varsa diye sormak istedim
sevim_kos Berra0804 hemsirebianneee zaten pamukcuk da bi çeşit mantar. Belki aynı mantar türü anüs bölgesinde de olabiliyodur bi bilgim yok. Ama dildeki tedavi edilmeli kendi kendine geçen bi hastalık değil diye okudum her yerde
hemsirebianneee Berra0804 o kırmızı pütürcüklü olan bizdede oldu mantar dediler . Travazol ve madecasol krem kullandık 2. Sürüşte toparladı
Berra0804 hemsirebianneee evet doğru benim onternettede okuduğumda bu sekilde mantar yada pamukcuk yaziyordu pamukcukta zaten bir çeşit mantarmis