Sarelinagis Dimitrina_kovaceva En kısa sürede deneyecegim biz hep haşlama yapıyoruz fırında daha lezzetli oluyordur eminim
Kartopu1 Dimitrina_kovaceva bugunki misafirlerim için ; Nohutlu mantılı çorba Pirinç pilavı Karnyarik Ispanaklı börek Fırında tavukla patates Salata Çiğköfte Tatlı olarakta havuç dilimi yaptim
Noname21 AnnaKurt seni dinleyip ramazandan önce karnibahar aldim . Beceremedim daha da almam herhalde 😀
Noname21 AnnaKurt besamelsosa kadar hersey çok iyiydi 😀 o pişmedi firinda herhalde tadında bir sut tadı çiglik oldu . Daha da almam brokoli candır 😀
ZHE Dimitrina_kovaceva bu akşamki misafirlerime yaptığım menü Mercimek çorbası Havuç tarator Maklube Nohut yemeği Salata Tatlı olarak sultan sarması
Saitkereminannesi Dimitrina_kovaceva Mercimek çorbası, tavuklu pilav, etli mantar sote , lahana sarması ve kuru dolma salata tatlı haşhaşlı revani belki ev mantısı da yaparım misafirim gelecek
MesNes Saitkereminannesi maşallah tavuk et sarma dolma mantı bana gelen misafirler kesin aç kalıyor ya 😬 sizler böyle yazdıkça kendimi sorgular oldum
ZHE Dimitrina_kovaceva siz nasıl yapıyorsunuz maklubeyi ben tavuk alta üstüne kızartılmış sebzeler kavrulmuş pirinci kat kat yapıp ters çeviriyorum görüntü güzel oluyor