Vanilya Meerveee 2 yaşında anca 5 yaşında falan ben yedirmek istemem aslınsa ama kendi illa yicem derse yer diye düşünüyorum
AyazisMom Yani ben vermem evdede yapabiliyoruz sonucta meyveli yogurt onu yesin sonsuza kadarsa hazıe gıdadan koruyamaz belki ama gidbildigi yere kadar gotururum , hatta gerekirse bos kutusunu yıkar icine kendi yaptıgım yogurtu koyarim 🤣
Guneskiz48 Meerveee yedirmedim çok çok uzun bir sure de yedirmem ben çocuğumu seviyorum ona zarar veremem
Baltenekem Meerveee 18 aylık oğlum ilk defa babası almıştı yedi ve alerji oldu 🤦 ben hayır yemesin diyince de abartmış oluyorum ama hal ortada
Noname21 Meerveee meyveli yoğurt işte doğra meyveyi küçük küçük at yoğurdun içine. Danone dediğin şey çürük meyvelerin uzerine seker basıp tattlandirilan tozlar ile pekistirilen yogurdumsu besin değeri olmayan bir sey
NurY Meerveee neden danone yedirelim ki , yani evde yapılabilecek basit bişey aslında , hazır almaya hiç gerek yok
Bugram_5 Meerveee hiç vermedim kuzum mevsimine göre yoğurta kattım meyveleri hep öğle verdim evde yaptım 🌸☺️
Duyulurum Meerveee ben yedirmedim ve yedirmeyi düşünmüyorum. oğlum 20 aylık. Bir kere babam almıştı, ben kendim yedim çok güzeldi 😅
Irmakprensesinannesi Meerveee valla 8 ay 18 günlük kızım açıkçası 2 yaşına da gelse vermeyi düşünmüyorum ewde sagliklisini yapmayı tercih ederim mesela kızım yulaf muz 2 tane organik buskivi bu 3 lu çok severek yer yulaf yogurt meyvede yapabilirsiniz en azından saglikli
Babybloom Meerveee 3 aylıkken başladık düzenli her akşam yatmadan veriyorum sonuçta biz yedik maşallah sapasağlamız. Onun da şeker ve katkı maddesi dolu olan bu yiyecekten mahrum kalmamasını istedim. Sonuçta böyle şeyler varken neden doğal yollardan besleyelim ki😁🤣 çocuk doktoruma da sordum affferim sana dedii🤪