SheShines Kızlar merhaba, yakında düğünümüz (benim düğünüm) olacak ve ben annem için beyaz abiye beğendim giyimesini istiyorum. Tuhaf olur mu beyaz giymesi?
BelaCivciv SheShines Kimin düğünü? Ben hoşlanmazdım giyen olursa. Hatta giymişti biri düğünümde hala aklımda😂
Babybloom SheShines siz gelin olarak böyle istemişsiniz sanırım sonradan okudum ama bence düğünde gelinin bir özelliği olmalı. Beyaz olmak zorunda değil tüm davetliler beyaz giydirip gelin siyah da giyebilir ama bence özel olmalı. Ayrıca sanırım yurtdışında sını farklı değer yargıları var ama türkiyede olsanız bak bak gelinin annesi de gelinle yarışmış der ayıplarlar.
BelaCivciv SheShines Benim kuzenimin annesi de giymişti beyaz bi döpiyes takım, kötü durmuyordu bence. Ben alakasız birinin giymesinden hoşlanmam ama annem giyebilir😂
Mylifemylife Gelinler hoşlanmaz diye giyilmemeli deniliyor,ama gelin sizsiniz. Sorun yoksa sizin için olabilir bence 😍
SheShines Mylifemylife Ben takılmam öyle şeylere ya çok yakıştı bide beğendiğim model neden olmasın dedim 😁
Glchn Normalde hoş olmaz benimkinde yengem giymişti kibarca söyledim ama anlamadı giydi. Sen rahatsız olmazsan sorun yok 😂
alptoyyy SheShines sizin için sıkıntı yoksa giyebilir benim dügünümde de eşimin abisini sevgilisi bembeyaz dantelli abiye giymişti birde ablası ikisiyle dügün günü kavga etmiştim dügün bitene kadar küs oturdular o yüzden ben sorun ederdim
Elifinci17 SheShines benim annem giymişti 😂 kızmıstık ablamlarla hatta. Şimdi annem yok kaybettik. Cok kızıyorum kendime neden sacma sapan seylerle kızmısım anneme diye. Yani demem o ki dilediğinizi yapın kimseye sormayın. İçinizden ne geliyorsa. Annenize de size de cok yakışacaktır beyaz 💟