4mevsim_1esila Kızlar varmi o kadar çok memnunum ki biterse tekrar alirim dediğiniz temizlik malzemesi 😁
Ladybugs AntiSosyallKelebek asperoxu bi ben sevmedim galiba hem mavısını hem sarışını aldım kokuları iğrenç ötesi geldi çöpe attım kullanamadan 😒
MatmazelDeniz Minkpndam tezgahta ve tuvalet tezgahında sudan kaynaklı kireçler var asperoks mavi güç onu temizlermi?
Babybloom 4mevsim_1esila temizlik malzemelerine duygusal bağlanamıyorum biri gider biri gelir🤣🤣🤣 Çamaşır sulu ıslak mendiller baya işe yarıyor ama banyo temizliğinde
DamlaTa 4mevsim_1esila A 101 deki highgenig yağ çöz aktif köpük. Cif amway bildiğiniz bütün markalara basar😂
Elif_meva DamlaTa ona Bende bayılıyorum ocağa bi sıkıyorum ohhh hoşur hoşur köpürte köpürte terliyorum 😂😂💃💃
lalbg 4mevsim_1esila bi saha çocuğum olursa adını domestos koymayı düşünüyorum o derece seviyorum😂 asperox 2. Sırada:) bir de domol temizlik mendili. Mükemmel icat bence☺️
Seymagil lalbg domol mendil silindiği yerde köpük köpük birşey bırakıyor. Önceden aldığımda öyle değildi sonraki aldıklarım öyle onlarda mi bir problem var acaba yoksa sizinkiler de öyle mi😂