Boncuk21 Yardım konak nasıl temizlenir? Kızlar 4.5 aylık bebeğimin Saçlarında konak başlangıcı var zeytinyağ sürüp bekletip taramayı düşünüyorum ama banyodan önce mi sürsem daha iyi olur yoksa banyodan sonra mı sürsem daha iyi olur?
Momsbabyy Boncuk21 Banyodan önce sürülür hatta Hindistan cevizi yağı öneririm zeytinyağı yerine. Banyodan sonra tekrar banyoya sokmak gerekir yağ sonuçta nasıl temizleyeceksiniz ☺️
Aklimdasin Boncuk21 banyoda basını ıslayin yumusasın 1-2 dk bekleşyn sacını tarayin o esnada cıkacaktir. Hemen bir kerede hepsi çıkmaz bikac yıkamada düzelicektir. Kullandığınoz şampuanın ph dengesı önemli ne kullanıyorsanız değişin yaramamış demek ki yoksa konak olmusmazdi
Ayseikra Boncuk21 banyodan önce bebe yagi sürün az bisey parmağınzla ovalayin ve tersine tarayın ter temiz oluyor ben 2 bebeğimi de o sekilde yaptm
Boncuk21 Aklimdasin mustela stelatopia Kullanıyorum doğduğundan beri bir sorun yaşamamıştık bu ara biraz banyosunu erteledim 3-4 güne dört güne Çıkardım yalnız Yıkayamadığım için . Ondandır diye düşünüyorum bilmiyorum artık sebebi neyse
GizemKivancK Doktorum zeytinyağıyla karbonatı karıştırıp sür demişti banyodan yarım saat önce sürüyordum 2 ginde bir de yıkadım banyodan sonra da tarakla taradım güzelce 3 kerede bitti tamamen