Burcu_demirhan17 Bebeklerinizde ne gibi etkileri oldu hangi ilaç ve tedavileri kullandınız evde hangi tedavileri uyguladınız iyi geldi
Adakaybike Burcu_demirhan17 Evde Hava makinemiz var serum fizyolojik, ventolin ve bir farklı ilaç kullandık ekstra klamer antibiyotik kullandık. 1 haftada geçti. 1 ay sonra yani Şuan tekrar aynı problemle karşı karşıyayız günde 4 kez evde hava makinesiyle serum fizyolojik veriyorum sadece.
Yenibianne 8aylıkken olmuştu evde ventolin ve bitane daha bi ilacı buhar olarak vermiştim öksürüğü 2hafta kdar sürdü.zeytinyağı sarımsak karışımlı yağı ayağına sürüyodum kendimde sarımsak yedim sık sık.Bu süreçte hiç ek gıda almak istedi sadece emmişti
kaansmom Burcu_demirhan17 ventolin ve bodecort kullandık 1 hafta sonra birşeyi kalmadı onun haricinde ayaklarına sarımsaklı zeytinyağı sürüp çorap geçiriyordum sabah akşam tereyağını eritip pekmez zencefil bal limon karışımını içiriyordum çok şükür 1 defa yaşadık çok zor bi hastalık Allah şifa versin
Adakaybike Burcu_demirhan17 Tekrarlar dememişti neden tekrarladığını bilemiyorum alerjik bişeyden şüphe etti geçmezse test yapabiliriz dedi
Burcu_demirhan17 Bize de başlangıç dedi ventolit ve macrol ve 1 hafta sonra tekrar kontrol dedi bakalım serum fizyolojik le bende temizleme yapıyorum buhar olarak veremyirom makşbe VS olmadığı için
Burcu_demirhan17 Adakaybike eşinşz de ya da sizde astım var mı alerjik astım falan onlardan kaynaklı da çocukta olabilir
Burcu_demirhan17 Adakaybike evde doğal yöntem olarak gece göğüs kafesine ince bir şekilde bal sürüp üzerine bez ya da peçete örtüp yatırabilirsiniz sabah ılık suyla silersiniz göğüs kafesin yumuşatır rahat nefes almasını sağlar yine ayak altına sarımsaklı zeytinyağı sürebilirsiniz ve yine odasına soğanı ortadan kesip karanfiller batırarak baş ucuna koyun o da rahat nefes almasını sağlıyor ve öksürüğü azaltıyor gece soğanın kabuğunu soymayın ama