Mom3365 Bütün bi gebeliğim boyunca kullanmadığım şey kalmamasına rağmen bütün göbeğim yanlarım harita gibi oldu çatlamaktan şimdi kilo verdikçe hala çatlaklarım artıyor ve çok derinler ne yapacağımı bilmiyorum önerisi olan 😢
eylulvari Mom3365 canım gebeliğimde çok hızlı kilo aldım başlarda ama çok şükür tek çatlağım olmadı. badem yağı, susam yağı ve özellikle bol bol kantaron yağı kullandım bir de bolca su içip yürüdüm. suyu sakın atlama. inşallah işe yarar bunlar da
Esra___ Mom3365 beni anlatmışsınız kendimden tiksiniyorum ya ne güzel fiziğim vardı şimdi karın basen kalça full çatlak ve zayıfladıkça artıyor 😭
Mom3365 eylulvari çok teşekkür ederim ama başlahi gebelikte 10 tane yağ alıp karıştırdım sabah akşam sürüyordum en son Hindistan yağını sürüyordum ama fayda etmedi günde en az 4 tl su içtim 🤦♀️ Şimdi 4 ay oldu Doğum yapalı kilolar gittikçe azalmak yerine artıyor bütün karnım parça parça resmen 🤦♀️
Mom3365 Denediğiniz ya da duyduğunuz bi çözüm önerisi var mı lazer yaptırmayı düşünüyorum inşallah iyi olur