Elam34 anneler atesi dusurmek icin cocugun coraplarini limon suyuna batırıp giydirildigini okumustum yapan var mi bi zarari olur mu ki hic yapmadim bilimsel tarafi var mi bilmiyorum
yedinmiannecim Elam34 hayır yapma faydası yok Aksine zararlı Çocuğun ateşini düşürür gibi yapıp bi süre sonra artmasına neden oluyor bu da havale sebebi olur Banyo ıslak giysi Limonlu çorap sakın denemeyin bunları
Betiferi34 Elam34 sakın yapmayın çok tehlikeli. Limon ateşini çok hızlı bir şekilde düşürür!! Oysa ki ateş kademeli olarak yavaş yavaş düşmeli
Mommboy Elam34 bende durayım burada bebeğimin dişinden dolayı olduğunu tahmin ediyorum ateşi var bir saate yakındır kıyafetlerini çıkardım ağrı kesici verdim ve nöbet tutuyorum bakalım inşallah sağlığıma kavuşur çocuklarımız 😢🥺😍😍
Balkupum2505 Elam34 nacizane fikrim yerinizde olsam limon kullanmam limon atesi cok hizli dusuruyo ewt ama ates icten devam ediyo bana doktorumuz cok kizmisti yetiskine bile zararli cocugu öldürcekmisin diye.
Elam34 Mommboy atesi kac peki dis atesi 38i gecmez geciyorsa yuksek ihtimal enfeksiyondur bende suan tek zibinla yatirdim parol verdim dustu sukur uyudu