İyi geceler anneler🌸 1-2 haftadır kafama birşey takılıyor. Eltimin oğlu 6 yaşında çok severim, hem eltimi hem oğlunu. Oğlan çok sessiz sakin, içe kapanık, arkadaş çevresi yok, ana sınıfına gidiyor ama gitmek istemiyor okulda mutsuz. Kendi doğum günlerinde mutsuz, kalabalıktan hoşlanmayan,o kalabalığa girdiğinde kendini hala yerlere atıp ağlayan, bu aralar sürekli aynı şeyleri yapan mesela ışığı açıp kapatıyor sebebsiz yere. Seslendiğimizde duymayan bir çocuk. Aşırı derecede telefon tablet bağımlısı. Ben onu 2.5 yaşındayken tanıdım o zaman bile elinde telefon vardı. Eltim köyde yaşıyor evde yapıcak bi işi gücü yok ama oğluyla ilgilenmede yok. Eline veriyor telefonu zaman geçsin misali. Konuşmayı 5 yaşında söktü ama tam sökme değil, cümleler devrik. Bana ezgi diyemiyor mesela “işi” diyor. Ne zaman değil “ne mazan” araba değil “abaya”Bende bir iki haftadır otizmi araştırınca ciddi belirtileri var gibi düşününce. Şimdi söylesem beni yanlış anlar diye düşünüyorum, yada mesela başka şekilde yardım alsa dil terapisti falan gibi🤷🏻♀️ Kimseye söylemedim eşime desem üzülür şimdi bilemiyorum sizce normal mi? Ben mi takıyorum?