Emirefe- Kızlar bebeğimin 40 I çıktı hep Işık açık uyudu artk karanlıkta alışsın istiyorum gece lambasıyla dursun sizin düşünceniz neler
Tamamannecim Emirefe- 3 ayına kadar lambader kullandım sonra sadece güneşliği açık tutuyorum sokak ışığı vuruyor odaya. Gündüzleri de karartma perdeyi çekip uyutuyorum
Bbilgilii Emirefe- hiç ışık açık uyutmadım ya. Hatta gece lambası da kullanmıyorum geceleri. Tamamen karanlık. Kendim nasıl uyuyorsam öyle uyuyor. Kullanmak mı gerekiyormuş sebebi ne?
Deletedmom_45 yagizinannesiiiiiiiiii merhaba konu ile alakasiz adın dilara oglunun ismi yağız mi oyleyse ayniyiz da 😍
Veragillerden Ben hiç ışıklar açık uyutmadım. En başından beri gece gündüz ayrımı yapsın diye geceleri loş bir ışıkta uyuttum. Gerçekten de faydasını gördüm. Çok şükür uykuları düzenli. 🤌
Deletedmom_45 yagizinannesiiiiiiiiii oyy yavrum minnacık daha rabbim anali babali buyutsun canim sormak istedigin seyler olursa beklerim 😍😍
yagizinannesiiiiiiiiii Deletedmom_45 amin kuzumm hepimizinkini 🙏😍 valla cok şey var aslında dün akşamdan beri uyumuyor sürekli ağlıyor ağzında bisey var gibi mama geri geliyor reflü oldu sanırım 😔 o öyle ağladıkça ben kötü oluyorum bende panik atak da var ne yapacağım bilmiyorum. Reflü yatağı gidip alacağım bugün iyi gelir insallah 🥺
Deletedmom_45 yagizinannesiiiiiiiiii canim gazi var buyuk ihtimal ahh ben cook cektim gazdan reflu yatagi aldim hic fayda etmiyo bide cabuk büyüyorlar gereksiz biliyo musun gaz damlasi denedin mi oglumda ayni oyle oluyodu gaz damlasi alinca rahatladi sab simplex kullandik gazi cok azaldi bir daha duzeldi
yagizinannesiiiiiiiiii Deletedmom_45 alacağım canm ondan da alayım insallah bize de iyi gelir cok zor böyle ne yaparsam yapayım geçmiyor
Deletedmom_45 yagizinannesiiiiiiiiii dene canim gunde 4 kere 15 damla kullandim ben asiri faydasini gordum cocugum onu kullandiktan sonra gulmelere basladi huysuzlugu gitti asiri rahat etmistim onsuz yasayamiyoduk insallah faydasi olur