Bebegimm1 Rabia-Eslem21 kendi istediginde deldirsin. kizim yok ama ben lisedeyken deldirmistim oyle can yanmalik bir seyde olmadi bir sey bile surmemisti delerken sonra zaten kendime yakistirmadim begenmedim oyle kapandi gitti 😂
MerveDuruAmine Erken taksın istiyorum küpeyi çünki aklı erdiğinde daha çok yanar canı da eşim yanaşmıyor büyüdüğü zaman kendi isterse deldirir diyor çok saçma 😒 deldiricem en yakın zamanda 24 aylık ve 11.5 aylık kızlarım
agns MerveDuruAmine yeğenimin deldirmediler 11 yaşında şimdi istemiyor hem küçücük top küpeler var düz olanlardan aldım sonra deldirilmiyor ne yazık ki travma oluyor çocuklar da unutur bebekken bende karar verdim bu ay deldiricem 🥰
_mmom MerveDuruAmine ben kaç kez kulağımı deldirdim hiç de aman aman acısı olmadı sızlar geçer kısaca yani o açıdan merak etmeyin😂
AyseAlyamm Rabia-Eslem21 10 aylıkken delirdik 4-5 ay sonra kulağındaki küpenin biri düştü taktırmak istemedi kapandı gitti . 3 yaşına geldi kendi özenip istedi tekrar deldirdik 6 ay oldu . Hala aynı küpeleri takıyoruz ama 😂 yenisini takmaya cesaret edemiyor hala 😂
NidaLina131020 kubra17- Cok agladi mi travma olustu mu ? kizimda 18 aylik cani yanar travma olusur diye cesaret edemiyorum 😔
NidaLina131020 Rabia-Eslem21 Kizim 18 aylik hala deldirmedim. Bazen bi heves ediyorum deldiriyim diyorum sonra cani yanar travma olur diye kiyamiyorum 😔
Melike-Alya Bizde eşimle bunun muhabbetini yaptık dün akşam 😅 1 yaşına girdiğinde deldircem küpeleri hazır🥰♥️