Dobidikannesi Kızlaar iftara misafirim var menüme bi bakar mısınız? ekle çıkar yapayım mı? Mercimek çorbası Beşamel soslu güveçte tavuk Pirinç pilavı Salata Halep Ali nazik Taze fasulye Güllaç Ev yapımı vişne suyu
Busraata Dobidikannesi halep ne ki 😌 Menü çok iyi çok kalabalık degilse az yapın yazık o kadar yemeğe Allah kabul etsin
Herkescokitici Dobidikannesi Halep’i ilk kez duydum nasıl bir şeymiş bakacam hemen. Fasulye çıkarsa daha güzel olur gerisi çok güzel elinize sağlık şimdiden 🤗
MerveDuruAmine Okurken doydum bence süper eklenecek bişey kalmamış bana göre ellerinize sağlık misafirlerinizin midesi bayram edecek 🌼😊
Dobidikannesi Aalya zaten azar azar yapmayı düşünüyorum iftarda çabuk doyuluyor diye bakalım yetişemezsem çıkarabilirim de
Dobidikannesi Busraata Halep kuru patlıcan dolması. Evet sadece 2 aile olacak sadece tadımlık yapacam masada çeşit olsun diye
Dobidikannesi Herkescokitici kuru patlıcan dolması illaki biliyorsundur ama yöresel isim farklılığı olabilir.
Herkescokitici Dobidikannesi heee tabikide yaparız ve güzel Olur ekşili. O halde fasulye elenmeli bnce