Poyrazzzzz Merhaba anneler oğlum 9 ay 20 günlük 10 gün öncesinde üst dişleride çıktı bugün gündüz saatlerinde dişlerini arada gıcırdatmaya başladı önceden sadece vurup ses çıkartıyordu. Bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi endişenlemelimiyim 🙏🙏😑😑
Ozgdfn Poyrazzzzz ayy benim kızım da aynı . Şuan 16 aylık geçen ay çıktı dişleri şuan üç dişi var ve sürekli gicirdatiyor
Poyrazzzzz Ozgdfn ayyy şuan içim öyle rahatladı ki demekki tek benim oğlum değil 🙏 ama dişlerine zarar verecek diyede çok endişeleniyorum
Gokce122 Poyrazzzzz ayyyy 3 gündür bunu kafama takıyorum inanın 9 ay 24 günlük kızım 3 dişi var öğrendi gıcırdatmayı ve hep yapıyor . Benimde bilgim yok bekleyelim😕
Ozgdfn Poyrazzzzz bide hiç sevmem o ses habire kulağımın dibinde girc girc ses cikiyo 😁 olabilidgnce görmezden gelmeye çalışıyorum cnku yapma dedikçe daha çok yapiyo 😁
Zhnce Poyrazzzzz daha çok küçük aslında yegenimde yapıyordu ama 4 5 yaslarindaydj Doktor direkt kabızlık varmi demişti bağırsaklarla alakalı olabiliyor
spagettiii Poyrazzzzz sormayın ya uyurken ben sıkıntı değil ama uyuyana kadar sürekli dürtüyorum eşimi uyuyana kadar bir sürü sinir stres yasıyorum 😂