MinnakTosbagm Kızlar oğlum bugün 3emziğinide kopardı başka emzik verdim ama alışık olmadığı için atıyorr kendi uyuyor normalde eczanelerde yok emziğinden ne yapabilirim nasıl uyur yardım edin lütfen
Hshsjshs MinnakTosbagm ayyy cok zorr valla emzirerek uyutmayi denedinmi aboooo Allah yardimcin olsun ayni emzikten bulana kadar isin zor internetten getir istersen bi bak belki vardir
Asenam16 MinnakTosbagm eyvah, zor valla bacııımmm Allah yardımcın olsun. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🙏 Getirden felan istesen, tabi varsa, ben kullanmıyorum onu bilmiyorum da, Bi bak sen kullanıyorsan 🤔
Denizfdn MinnakTosbagm sütünü sür emziğe canım pekmeze bandir belki linclicekler ama çok aglamasindan uykusuz kalmasından 1 seferden bişey olmaz
MinnakTosbagm Hshsjshs Bu geceyi atlatsam yarın başka şehirden getirticem internettende aldım ama bu geceyi nasıl atlatıcam bilmiyorum büyükten hiç bir şekilde kanmıyor
MinnakTosbagm Asenam16 Yok canım ya daha yeni küçük bir ilçeye taşındık dişi çıkıyor diye nasıl başardıysa 3 emziğide yırttı birinin yanından yırtılmış onu verdim anında uyudu simdi arada kalkıp bakıyorum hep bişey olmasın diye berbat bir durummuş birde bıraktırmayı düşünüyordum gözüm korktu
MinnakTosbagm Denizfdn Sütüm olsa denerdim canım ama malesef oda yok biri kenarından yırtılmış çok az mecbur verdim uyudu arada kontrol ediyorum🙄
Asenam16 MinnakTosbagm aboo. Valla zor, neyse bugünü geçir böyle, yarın emzik işini hallet, bıraktırması baya zor oluyo diyorlar, Allah yardımcın olsun 🙏🙏