Asden Kızlar eşimle yıl dönümümüz yaklaşıyor ve ben güzel bir hediye almak istiyorum. Ama kalma hiçbir şey gelmiyor. Yardımcı olur musunuz?
Katun Asden erkeklere parfüm saat tşört gömlek tesbih seviyorsa tesbih başka seçenek yokmuş gibi sanki😁ben geçen hafta aldım eşime hediye tşört almıştım polodan. Eğer eşinizin sevdiği bi marka varsa giyim olabilir
Denizzz88 Asden erkeklere çok zor ve kısıtlı ya hediye ben bebekten önce bi otele rezervasyon yaptırmıştım haftasonluk gitmiştik öyle bi imkanınız varsa hem romantik hem dinlenmeceli bişey olur
Katun Asden anne sütünden bebek saçından bileklik kolye yapan yerler var o tarzda bakabilirsiniz hoşuna giderse
Dilaraplt Ayakkabı kemer olabilir gömlek parfüm saat takıyorsa aksesuar ya da parasını verin devir ekonomi devri 😀
Zhrkzmcan Asden anne sütün varsa bebeğinin saçı ve anne sütü ile tesbih yaptırabilirsin. Ben eşime doğum gününde yaptırmıştır cok beğenmiştim.
Annesininprensesi55 Asden Zamanın olursa resim albümü yap ve anılarınızı yaz daha etkili anlamlı kalıcı olur ben olsam öyle yapardım
Annesininprensesi55 Asden Hmmm ikinizin resmi olan yazılı kupa bardak yaptırabilirsiniz ya da ona babalık diploması yaptırın çok güzel olur