Saliha03 Gece uykusunun devamı için kullanmak istiyorum sabah en azından 6da kalkması yerinde 8de kalkması için kullanan var mı?
tatlibiranneo Saliha03 ben kullanıyorum vardı ama kapatmıyordum 1 haftadır kapatıyorum gerçekten işe yarıyor
Bal-Kaymak Saliha03 kendi odamızda var karartma store perde . Oğluma da almak istiyorum. Bende erken kalkmasına belki çözüm olur diyorum. Bizim oda çok güzel oluyor gündüz bile gece gibi. O perdeyi bulandan Allah razı olsun😬
Saliha03 tatlibiranneo Valla bende istiyorum artık çünkü gündüz assssla uyumuyor en azından koyarım 1 saatte olsa 2 3 uyku yapsa yeter onada banada
Saliha03 Snowglobe Yaaaa bizimde öyle ama ışığı görünce uyumuyor dedim belki bu aylarda alırsam 8 9a çekerim uykusunu 😂 Kaç aylık yaramadı sizde 😂
Saliha03 Gizemblbl Ben de aslında gündüzde çok istiyorum çok zorlanıyor uyumakta ama gelişimi açısından etkilenir mi doktora sormak lazım mı bilemedim
Nilyamom Bizimkine fark etmiyor 6 -7 uyanıyor genelde . Bi ara taktı her sabah 6.30 da uyanmaya. Şu sıralar 9 da uyanıyor. Ama her an değişebilir. yani bizde perde pek etken değil sanırım. Ama bebekten bebeğe fark edebilir tabi
Merilice Saliha03 gerçekten çok işe yarıyo. Perde kapalı değilken oda aydınlandığı gibi uyanıyo kızım. Ama karanlık kaldığı sürede uykusunu alınca uyanıyo. Tavsiye ederim.
Arsima19 Saliha03 yatak odam da var orda yatarsak uzun yatıyor. Oturma odasında yatıyoruz orda yok uyuma süresi az çok etkili bence
Saliha03 Snowglobe Hadi ya😂 Gece uykusu düzenli mi bizim düzenli ben devam etsin uyumaya diye istiyorum ışığı görünce gözler tamamen açılıyor çünkü
Elvinmeva Saliha03 ben bebekten öncede kullanıyodum etkisi var mı bilmiyorum ama bebeğim 9 da yatıyor sabah7.30 8 de kalkar en erken karanlık olduğundan dolayı diye düşünüyorum ben annemlerde felan çok erken kalkıyor mesela ayrıca gündüz uykusunu da uzatıyor
rosesbabys Saliha03 gece gunduz kullanıyorum daha güzel uyuyor uyndıgı gibi açıyorum perdeyi gündüz uykularında
Hly06 Saliha03 ben kullanıyorum. Eger onu almasaydim simdi ortalıkta zombi gibi gezerdim heralde. Işık cok etkilo uykuda mutlaka alin derim. En azindan sağlıklı uyku için
Saliha03 Hly06 Valla aşırı içime siniyor kaç aylık bebişiniz kaçta kalkıyor gündüz kullanıyor musunuz? 😊
Hly06 Saliha03 evet kullaniyorum eger onu kullanmasam gündüz zor uykuya geciyor gecerken de kiyameti koparıyor. Mesela slinge taktığımda uykusu gelse dahi hemen uyuyamıyor ama battaniyesi ile hafif karanlik yapinca üstünü kapatınca hemen uykuya dalıyor