Dyglila BAL_EVLAT16 birden fazla yapılan yorumlar silindi bi tane baz alındı dendi fakat arkadaş 3 tane yorum yazmış silinmemiş.
Benkimimki Dyglila Aynen öyle ve ben kesinlikle şans olduğuna inanmıyorum yani mühim olanın bana çıkması değil o yüzden demiyorum ama kadın 2 gün önce katılıyo 3 tane yorum 2si çekiliş postuna 🤷♀️
Dyglila baloglum_e mail atmıştım. Cevap geldi. excell üzerinden silinmiş. Postta 4300 yorum varmış adminler 4034 yorumu baz almışlar. tebrik ederim kazananı hak etmiş demekki.
Dyglila BAL_EVLAT16 excell üzerinden posttaki yorumların hepsi baz alınmamış kuzum postta 4300 yorum varmış 4034 yorum baz alınmış.
Dyglila Benkimimki oda dikkatimi çekti sonra düşündüm acaba momdaydıda öğrenip kayıtmı oldu die düşündüm.
Cennetkokulu123 YusufArasMomm çünkü bu uygulamayı yeni kullanıyorum mesajlari bile yeni gördüm inanın . Nerede ne yazacağımı bile bilmiyorum daha ön yargılı olmayın arkadaşlar
YusufArasMomm Dyglila ben kazansam deli gibi post açardım yada etiketlenmiş bari birsdy yazsaymis az önce aktif görünüyor du
Benkimimki Dyglila Sanmıyorum canım ne alakası var o kadar insan var sonuçta uzun süreli olan çok şahibeli bi durum ben inanmıyorum açıkçası ha eğer gerçekten de doğruysa hayırlısı olsun ne diyelim