Tubasahra Ogullarinaasikanne Manti ,pilav ikisi bir arada olur mu ki.Bide yayla corbasi da pirinçten oluyor.🤔
Ogullarinaasikanne Tubasahra ben pirinçten yapmiyorum yarma derler bizde onunla yapariz corbayi cok daha lezzetli oluyor. Manti Ramazan’da olmazsa olmazimiz ☺️🙈
Zynpmom sademinannesi kedi dili pasta yapacak gelecek olan komşum 🤗 tatlımiz var . Güveçte kararsız kalmıştım bende
Happydef Zynpmom kültürel farklılıklardan sanırım 😅 biz illa bı sulu yemek yaparız börek yapmayız o yüzden bana börek fazla geldi sizin kulturunuz neye yakınsa onu yapıp diğerini çıkarın
38-ruyam 25moonlight2021 islim kebabı pilav sebzeli tavuk çorbası patates kroket havc torator irmik helvası dün yaptım hafifti fikir olsun
Zynpmom Happydef kuru gibi olacağı için sulu olsun istedim belki sulu yemek arayan olur . Güveci fırında pişirilir miyim sence kuru fasulyeyi . Ocakta çok uzun süre pismes gibi geliyo
Happydef Zynpmom ben önce bı ocakta sonra fırına atıyorum güveçte yapacağım zaman ama yinede tariflerden bak istersen