Melihakrds Kızlar iş nedeni ile geçici olarak eşyalı bir evde oturuyorum bir koltuk var düşman başına su bile dökülse Cok fena görünüyor benden önce kullananlar da nasıl kullandiysa koltuk harita gibi olmuş resmen bu lekeler nasıl çıkar önerisi olan var mi
Hagisidagu Melihakrds yikattirdiniz mi hiç bazı kumaşlar öyle ben attım köşe takımı öyleydi subdokikse sidik gibi bir görüntü oluyordu o kadar silmeme rağmen kaliteyle alakalı sanirim
elif_avc19 Melihakrds aynı benim koltuklarım gibi 4 senedir yettiler hiç silmeyin sildikçe daha kötü oluyor hiç örtüsüz kullanamıyorum senede bir kere yıkatıyorum bir ay kadar örtüsüz sonra yine örtüye devam Allahtan sizin değillermiş 😊
CerenSelim Melihakrds bölgesel silmeyin yine leke olur kullandığınız bir deterjanla tüm koltuğu silmeniz gerek
Melihakrds Hagisidagu yikatmadim örtü seriyorum üstüne bugün fiyat aldım 250 TL istediler eşim de bizim olmayan biseyi niye yikatalim diyor bir kaç aya bırakır gideriz diyor ama çok fena görüntüsü
Hagisidagu Melihakrds evet tahmin ediyorm madem geçici kullanacaksınız hiç masraf etmeyin i zaman ama gerçekten sinir bozucu o goruntu
Melihakrds aybikreis çok fena bir görüntü ya benim kendi koltuklarım kadife kumaş toz belli ediyir diye şikayet ederdim silince parlıyor duben azından bu silince daha bulaşık oluyor döneyim öpücem koltuklarını😂😂
Busra9292 @Melihakrds komple sil hemen çıkar. Leke tutmuyor sadece iz kalan koltuklar her yerini sil Arap sabunu ve lif ile.