Ygmr11 Kızlar 2.5 aylık olduk şükür gaz sorunumuz olmadı ama gece haric gündüz asla derin uykumuz yok napmam gerekiyo kendimede zaman ayırmak istiyom islerim heep yarım kalıyo 😭
Aysimannesi Ygmr11 ışıktan rahatsız oluyordur gözlerini bezle vs kapatarak uyutun . Yanından ayrılırken kaldırın ama ben çözümü öyle buldum
Satmisimanasini Ygmr11 YouTube uyku meleği felaket uykuları diye bir video var ben onu izledim uygulamaya başladım şuanlık iyi gidiyoruz tavsiye ederim
Miniminnakbebe Ygmr11 bizim de öyleydi şimdi bi anda kendine düzen kurdu 3. Aya giriyoruz biz de. Ben beyaz gürültü ile uyutuyorum hep dinletmediyseniz deneyin
Aysimannesi Ygmr11 benimki de izin vermiyor. ayakta mı sallıyorsunuz. Ben ellerini tutup sakinleştiriyorum ninni veya pışpışla yaparak sallıyorum hafif mayışınca kapatıyorum bezi o şekilde tam ve daha hızlı uykuya dalıyor
Aysimannesi Ygmr11 benimki gece lambasının bile ışığından rahatsız oluyor 2 saat sallasam da yine gözleri açık bir noktaya dikiyor, asla kapatıp da uykuya dalamıyordu bu şekilde yolunu buldum çok şükür 😊😅
Miniminnakbebe Ygmr11 bir de ben uyuduğu saate dikkat ediyorum. 4. Aydan sonra düzen kurun diyolar ama ben hangi saatlerde yatıyosa o saatte mutlaka uyutmayı deniyorum. Bi haftadır falan çok az şaşıyor genel olarak hep uyku düzeni aynı inşallah sizin de oturur
Aryasya Benimki de bi gun gunduz uyuyosa ertesi gun q Uyumuyor..uyusa bile yarim saat en fazla …biraz fazla uyusun gece biliyorum ki ayaktayim,😊