Thedeyll Merhaba arkadaslar bebişim 3.5 aylik . 2. aya kadar günde 200 300 ml sahip buzluğa stok yapıyordum. Çok sütüm varken suan azaldı hatta yetmiyor ne yapmam lazım yardım edin lütfen.
2626 Thedeyll canım tahin helvası bire bir süt attırmaya içmediğim şey kalmadı rezene karadut vs en çok tahin helvası yendiğim zaman göğüslerime süt dolduğunu hissediyorum bir dene bak
Saadet14 Thedeyll Aynisini yasadim canim buzluk sutu indir o sira gogsunu vermeye devam et baktin doymadi buzluk sutunden ver. Biraz dinlen uyu bol su ic 1 hafta sonra geri doldu gogsum artik yorgunluk uykusuzluk stres bi azaldi benimde nedense bir de gogusler terbiye oldu yumusadi ondan galiba
yagmursen Benim 4 aylık, diş cıkarma sancılarında 1 hafta emmekten uzaklaştı şuan sağımda 30 anca cıkıyor Allahtan buzluk dolu 😵💫 bende sürekli su icip sagıyorum, dogumdan sonra benim sütümü arttıran şey kimyonlu su icmekti. Her gece icerdim yatak süttem sırılsıklam oluyordu.
yareninannesiiii Thedeyll bestlak damla aldım ben işe yarıyor suyunda çok içiyorum birde ısırgan otu çayı yapıyorum anasonla
Miniminnakbebe Thedeyll aynıyız ben de helva rezene falan tükettim ama işe yaramadı bikaç gündür bu kuru dut kaynatıp içiyorum sütüm normale döndü kesinlikle denemelisin🤭
incitanesii Thedeyll tahin bulgur dere otu bol su birde uyku. Bende birde şey çok işe yaradı su muhallebisi. Burda bir arkadaşada tavsiye vermiştim ama onda işe yaramamış. İki su bardağı su iki çorba kaşığı buğday nişastası (ev yapımı vardı bende onunla yapmıştım) ağız tadınıza göre şeker. Görümcem söylemişti bana bunu bir kez yemem yetti açıkcası
Elif311 Thedeyll soğan salatası bol dere otu ile , tahin pekmez ,tahin heyvası, rezene kimyon,aralarda kuru meyveler hurma incir üzüm kayısı, bunlar bana baya etki ediyor