Arkadaşlar 2 aylık bebeğim var 4 senedir baktığım uysal oyuncu kedim hamileliğimden bu yana başlayan kıskançlıklarıyla artık başedemiyorum hamileyken 2 sefer çocuğun beşiğinin içine işedi sokmamama rağmen kaşla göz arasında doğduktan sonra sürekli yanımızda olmak istiyor fakat gece uykusuz geçtiği için gündüz çocuk uyuyunca uyuduğumdan güvenemiyorum odaya alamıyorum aldığım zamanda gözümün içine baka baka koltuğa işemesi bebeğin battaniyesine işemesi herşeyi geçtim bıraktığım odada yatağın arkasına sıçması 🤦♀️ önceden tek ilgim ondaydı şuan ister istemez bölünüyorum çocuk uyurken oynasamda tarayıp konuşup anlatsamda tuvalete bile giderken odadan çıkarmak zorundayım gece alamıyorum gündüz sürekli odaya girmek istiyor kapıyı kapatıyorum oda sıcak soğumasın diye emzirmeye başlar başlamaz kapıyı aç miyavlamaları çıksa girmek istiyor girse çıkmak sesine tahammülüm kalmadı heryer tüy ve tuvalete gitmeye vaktim kalmamışken çok zorlanıyorum geçende tuvaletteki fırçanın içindeki suyu dökmüş basarak bütün evi dolanmış temizliğe duşa tuvalete bile vaktim yokken napıcağımı şaşırmış durumdayım gitsin istemiyorum kalsa olmuyor kafayı yemek üzereyim oda kendince haklı ve strese giriyor ister istemez ona ayrı üzülüyorum ama üzüntüden çok yetişememekten sinirleniyorum çocuk bu kadar yormuyor beni🙄🙄