HiraNurveAnnesiii Ya ne yapıcaz kızlar bu durumu ,1 yaşında öldü kızım ev işi, oruç, çocuk derken bide dışardan okuyorum okul var ,spora da hiç zamanım yok Kendimi hiç beğenmiyorum Göbekten dolayı 🥺 sarkık ve şiş bı göbek sanki 3 aylık hamileyim bu arada 57 kiloyum
29052021 HiraNurveAnnesiii bende bundan muzdaribim malesef. Mekik, leslie gibi şeyler duydum ama benim de vaktim olmadı hiç yapmaya. Ne yapıcaz bilmiyorum
Taze1mom HiraNurveAnnesiii düzenli korse kullanımında azalıyor ben biraz kullandım azaldı ama kalan yine çok 🥲🥲
Bebegim_28 HiraNurveAnnesiii 57 kilo ile sarkık mııı🥺🥺ben 1 aydır dikkat ediyorum leslie yapmaya başladık arkadaşımla, ara sıra fırsat bulursam plates yapıyorum. En güzeli plates aslında
LadyGugu Boyunuz kaç? Ben şu an 58 kiloyum, boyum 1.62 6.5 aylık oğlum ve göbeğim yok denecek kadar küçüldü. Hamilelikte 10 kg aldım ve çoğu ilk 10 günde gitti ama sonra süt arttıracağım diye 5 kilo aldım ama son 2-3 haftadır spor yapıyorım ve iyice kayboldu göbeğim.
Adababy HiraNurveAnnesiii bende 160 boyundayım 57 kiloyum benimde var ama çokta göze batmıyor amar sarkık bi göbek ve cıplakken iğrenç duruyor . Ayrıca kızınımı öldü bir yaşında
2626 HiraNurveAnnesiii bebeğim 40 günlük kilolarım gitti ama sarkık göbek bana kaldı nasıl olacak bu göbekle işimiz