iremceren saresmami suyla meyveyle(elma armt hurma gbi) pişriip ocaktan alınca tereyağ ekleyn ılık olnca pekmezle tat vereblrsnz Yulaf yumurta biraz da peynirle omlet yapabilirsnz yulafı rondo yapıp un gibi pankeklerde kullanabilirsnz
Mysons saresmami benimki kolay bir tarif, ilk başlarda yapiyordum şimdi biraz geliştirmem lazim ☺ yulaf suyla pişiriyorum içine istediğim meyve elma armut muz olabilir rendeleyin soğuyunca üzerine biraz pekmez 😊
Oldugugibibiri saresmami yemek yiyen bebek mi? Biz tadım bile yapamıyoruz asla ağzını açmıyor kaşık görünce öğürüyor. okula gidene kadar anne sütü içecek sanırım
2cocukannesi__ iremceren 6 aylik bebeğim omlet yaparken de mi sarsini kullanıyoruz dimi beyazı 1 yaşına kadar verme dediler
Mysons 2cocukannesi__ ben ilk oğlumda 1 yaşına kadar beyazını vermedim ama geçen bir doktor 8 aylikken verebilirsiniz dedi tabi kontrollü bir şekilde. Bende verdim bir sorun olmadı
iremceren 2cocukannesi__ tabii sadece sarısı beyazı ne zaman verirsen o zaman komple 1 yumurtadan omlet