sadelikhuzurdur Kızım pantolon falan giyiyor ama etek elbise giydi mi çıldırıyor neden olabilir siz de yaşadınız mı?
Bitikmomi sadelikhuzurdur ben çocukluğumda hiç sevmezdim annem giydirdikçe delirirdim. Salın çocuğu istemiyorsa giymesin 😆
Deletedmom_36 sadelikhuzurdur Bende etek elbise hic giymedim cocukken hatta evlenene kadar anneme hep “o ne ya kiz kiyafeti ben onu giymem derdim😅 Kizimda malesef tam tersim etekle elbiseyle yatar hatta su an pijamasinin ustunde tutulu etekle dolaniyor🥲
Adababy sadelikhuzurdur bende çok sevmezdim eteği bi kere annem zorla giydirip gezmeye götürmüştü yolun ortasında kilotlu çorapla eteği çıkartmıştım 😄😄 sevmiyosa yapacak bişey yok
NehirVolkan Deletedmom_36 yaa gözümdw canlandı Resmen pijama üstüne tütü 😂 acaba kızım nasıl olcak ☺️
Aysin3838 sadelikhuzurdur kendi haline bırak bacım zamanla sever benim kızım da sevmiyordu şimdi elbise giymek istiyor
NehirVolkan Deletedmom_36 daha çok minnak ya benim kızım 4 ay 19 günlük Allah o günleri görmeyi nasip etsin inşallah Rabbimden çok isteidm kızım olsun nasip etti şimdi heycanla büyümesini bekliyorum ☺️
Deletedmom_36 Morlahana 2. Yasindan sinra basladi su an elbise ve etek harici herseye bu kotu ben giymem diyor😁