Mom_teacher Kızlae merhaba dik süpürge almak istiyorum, bana önerebileceğiniz bir model varmı? Dysona gücüm yetmez, yetse keşke😭 başka marka modeller önerebilirmisiniz?
Pnarr_ Mom_teacher ben Philips speedpro max kullanıyorum çok memnunum şarjlı olması çok iyi iki çocukla sürekli bişeyler dökülür hemen alabiliyorum
Mom_teacher Dip köşe temizlik için bosch kullanıyorum, ama çok ağır ve sürekli açamıyorum, 1yaşında bebeğim var, sıksık süpürge açmak durumundayım, önceki kablolu süpürgem bozuldu, şimdi kablosuz olanlardan almak istiyorum, önerilerinize ihtiyacım var 🌺🌺
Aslihan2 Mom_teacher valla canım ben günlük olarak kullandığım fantom pratik memnunum fiyatı öyle abartılmış değil yani ama sürekli kullanacaksan bu olmaz tabi. benim büyük de var sürekli çalıştırmak ağır oluyor bu hemen elimin altında olduğu için kolay oluyor süpürmek
Mom_teacher Deletedmom5284 bu modeli gördüm ama yorumlarında teknik destek sıkıntısı çok oluyormuş diye okudum
Tweetyy Mom_teacher https://ty.gl/sdebxondzn bu. Sasirdim su an ya ben 6 7 ay önce 1700 e aldim gecen gün burdan birine onerirken 2500 falandi fiyat uçmuş pesss
Glcntna Mom_teacher sd 6061 mor renk ama. Çok pahalanmış bin tlye aşmıştım bide torbası üstte olana bakın koltuk altına rahat girenlerden yeni çıkmış onlarda
Dilkusa Mom_teacher Tefal TY9679 X-Force modeli aldım. Ben de mağazada Dyson alamayacağımı söylediğimde diğer markalara göre fiyat performans olarak bunu önermişlerdi. Ben memnunum