Melooo Cocukla gidilebilcek restoran cafeler varmı içinde oyun alanı olan şöyle cocuk oynarken rahat bi kahvemizi içebilicegimiz bi yer😅 nezih güzel önerilerinizi bekliyorum 🌸
Sda16 Melooo misi yaşam, korupark’in yanında bi cafe var ismini hatirlayamadim. Durak muhallebicisi, başrol (hizmet biraz kötü yada biz çok yoğun zamana denk geldik) yemek yemek isterseniz Orhangazide sezgin izgara var. Suanlik aklıma gelenler bunlar
Hosgeldinbebekk Melooo botanik parka gidiyorum anca ağladığı için 😁 emzirme odası yok sanırım orda da. Podyum park özsüt, dobruca balkon, Şahinbey çocuk oyun alanı olan yerlerdi diye hatırlıyorum. Bir de misi tarafları. Evde dura dura unutmuşum 😁
2civcivannesii Atabulvarinda Ciğerci Yusuf çal var kebap seviyorsanız sıra gecesi tarzı çok kaliteli bir mekandır çocuklar için de oyun alanı köşesi var
Melooo Hosgeldinbebekk bizde öyle sürekli evdeyiz 2 yıldır Artuk canıma yetti çıkayım istiyorum gel gelelim nereye gitcez diye eşimle sürekli birbirimize bakıyoruz 😅 bende fikir alayım dedim