Lavininannesi Selam bebegim 10 günlük gobek bagi hala dusmedi bugün göbeğinden bi parca kan aktı pudra surdum acaba bi zararı varmı çok az hafif aktı diyebilirim yardımcı olur musunuz ?
gokalp06 Lavininannesi doktorlar hiçbir şey sürülmemesini söylüyorlar. Bence bi doktora götürün ve göbeğini kuru tutmaya çalışın nemli olmaması gerek
Durumommy Lavininannesi benim kızımın 12. Gün düştü atletlerine kan bulaştı son zamanlar ama hiç bir şey sürmedim korkmayın sarı akıntı ve koku yoksa düşecektir artık
Ozidem Lavininannesi lütfen pudrayı evinizde barındırdırmayın 19 günlükken bebeğimin agır enfeksiyonu tetikledi helrki göbek
tecrubesizanne Lavininannesi pudra bakteri açısından riskli olabilir bence doktora götürün. Pudra kullanımını bir araştırın pek sağlıklı değil
Ejderhahavva Benim bebegimin 7. Gün düştü hani bu durmda yapılacak tek şey bi sağlık ocağına sorun en azından içiniz rahat eder
Obsesifk Lavininannesi Pudrayi genel olarak kullanmayin bebekler icin cok zararlari cigerlerine gidiyor. Gobegi icinde bi doktora gosterin derim bizimki 6 gunlukken dusmustu sonrasinda kanamisti gumus nitratla yaktilar