deno1 Yarin aşımız var ateş yapar mı ikinci ay aşısı kusma ateş yapmıştı birde aşıdan sonra duş alabilir mi yoksa önce mi aldırıp gitsem
Bilinmeyennn deno1 4.ay asisindan sonra dus alabilir. 2.ay asisi deri altına vurulduğu icin 3. Dus aldirilmaz.
Hshsjshs deno1 bizde 2gün huysuzluk yapti sükür ates yapmadi ama siz aşiya gitmedeb calbol verin bn butun asilarda öyle yaptim doktor soyledi asidan 4saat sonra tekrar verdim öyle atlattik
Meyracukurmaraz deno1 2.ay açısından daha az yan etki yapıyor. Kızım 4.ayda ateşi sadece 37.4 e kadar çıkmıştı birazda mızmuzlığı vardı. Tabi bebekten bebeğe değişiyor
deno1 Hshsjshs zaten 2 gün önce sünnet oldu calpol veriyorum dus günü yarın sünnet sonrasi aşıdan sonra birsey olmaz herhalde
Hshsjshs deno1 olmaz heralde canim ya en fazlaa iki gün surer huysuzlugu sen yinede asiya gitmeden ver surubunu
ikikizannesi deno1 asiyi birkac gun ertele istersen hem asi hem sunnet yazik ikisinide bi anda cekmesin
Cinarr 4.ay aşısında canlı aşı olmadığı için ateş olma ihtimali çok düşük en ağır aşı 2. Ay aşısı bcg aşısı çocukları biraz sarsıyor ve bcg den sonra 3-4 gün duş aldırılmaz. Diğer tüm aşı sonrası duş aldırılabilir.
Kum-tanem Valla bizde 4 ay aşısı çok ateş yaptı üç gece sabahladım başında 2 ay aşısı fazla yapmamıştı ama ondada çok ağlamıştı ben calpol vermeden gittim ama siz verin isterseniz 6 ay aşısında bende verip gitcem inşallah ateşi olmaz bebekçiklerimizin😊🙏