gamzeeliz Merhaba anneler. Benim kızım 5 aylık son zamanlarda gündüz uykuları çok kısaldı alarm kurmuş gibi her defasında 30 dk uyuyup uyanıyor. Önceden 1.5-2 saat uyutabiliyordum. Bu durumu yaşayan var mı atak dönemi mi acaba
Mevgul gamzeeliz ah 4. ay atagi sanirim😕 lutfen uyandiginda hemen geri uykuya dondurmeye calisin alisicaktir pis pis popoya ya da yon degistirmeyle geri dondurun uykuya ben o zamanlar bilmedigim icin cok gec kaldim ve 1 yasini gecti ama hala ayni yarim saat uykulari gunduz de olsa karanlikta odasinda uyutun insallah ise yarar uzun guzel uykulari olur🌸🙏🏻
gamzeeliz Mevgul öyle mi 🙁 bende alışacak diye korkuyorum yataktan almadan yine uykuya dönmesi için çabalıyorum ama nafile
Mevgul gamzeeliz duzenli uygulayin alisir arkadasimin bebegi alismisti ben gec kaldigim icin cok ugrastim hala arada ugrasirim ama cok nadir oluyor erkenden baslanirsa kolay alisir
Mevgul gamzeeliz mesela tam yarim saat uyuyorsa 25. dk gidip burnuna ayagina dokunun hareketinizi algilasin ama uyandirmadan buda o donguyu atlamaya yardimci olur