gokcekocyigit07 Ozgemre evet konak, mustela konak şampuanı ve ayrıca konak tarağı almanı tavsiye ediyorum arkadaşım, bir de banyo öncesi zeytin yağı masajı da iyi geliyor 😊
yagmursen Ozgemre evet konak.. çözüm söylüyorum bebe vazelini, hindistancevizi yagı ve ya zeytinyagısürün konak taragı ile yavasça tarayın sonra yıkayın.. yıkadıktan sonra tekrar tarayın pul pul dökülecek bu sekilde 2-3 yıkamaya tamamen geçer :)
Kumru_ Ozgemre Banyodan önce zeytinyağı sürün. Banyo esnasında konak tarağiyla geriye doğru tarayın. Tertemiz oluyor 👌🌸
kullanilmiyor1205 Ozgemre yok hayır 😂 ben duş aldırmadan önce zeytinyağını pamukla sürüyodum yumusuyodu sonra duş aldiriyodum öyle öyle geçti hemen
Gmznr2909 Ozgemre benim oğlumda da vardı haftada 1 kere bebek yağı sür biraz beklet yıka doktorum bana 1 2 saat dedi ama o kadar beklemiyordum bu bana doktorumunuz tavsiyesi zeytinyağı surende var ama bizim doktorumuz bebek yağı dedi
Lynn Evet canım konak. Kimisi zetyinyağı+karbonat karışımını sür bekle yıka tara der. Kimisi de mustelanın konak kremini ya da şampuanını önerebilir. Ben zeytinyağını denedim geçmedi. Sanırım krem alıcam 🤷🏻♀️
Gizemgt59 Hindistancevizi yağı sürün bekletin yarım saat sonra Konak tarağıyla tarayın güzelce ve banyo yaptırın mis 🥰 kızıma bu çok iyi geldi 3 defada bitmişti konakları
cemre_-34 Gizemgt59 hindistan ceviz yağ damla şeklinde olan mi kremsi şeklinde olan mı kullanıyorsunuz
Zea09 Gulizar005 benim bebegimde de var sadece bebekbyagi ile masaj yaotim yqrim saat beklettim yikadim taradim ilkbyikama da bile cok faydasi oldu 2.yi yarin yapcam gider sanirimbyarin tamamen