ZumruduAnka Merhabalar aranızda külot bez kullanan varmı memnunmusunuz? Sizin fikirlerinize göre bez alacağım bebeğime. Şimdiye kadar hep cırt cırtlı kullandık. Külot bez daha uygun fiyat olarak ama bilemedim yani.
serebro ZumruduAnka cirtli bez bir süre sonra baglatmadıgı için zor oluyor ama kulot bezi de bir türlü sevemedim sanki daha çok iz yapıyor lastiklerinden dolayı. Baby turco kullandım ama öyle tasma sorunu yaşamadım.
biroglusannesii ZumruduAnka 27 aylık oğluma e bebeğin baby me külot bezini kullanıyorum 6 numara gayet iyi geceleri nadir olsa da bazen taşırıyor ama diğer bezlerde de oluyordu aynı sorun fiyatı da uygun
gurbetcimami ZumruduAnka ben de külot bez almayı düşünüyorum asla yatarak bez değiştirtmiyor hep ayakta yapıyorum çok zor oluyor
2209 ZumruduAnka valla molfix denedim. Hep sizdiriyor yanlardan. Ben memnun kalmadim. Bezi iyi ama kilot bezi kötü
Patateskoftesi ZumruduAnka ay ben molfix aldim aslinda kullanisli ama suan hala kulotlu corap falan giydirdigim icin hepsini soyup tekrar giydirmek cok zor ya . Yazin tekrar ona gecmeyi planliyorum tek parca giydir cikart olunca .