Seydacelep Linaezgi vallahı bacım bende çabalıyorum buradaki herkes aynı şeyi söylüyor bebeğin isteyince kendi söner diyorlar demekki bir den fazla kişi bujı söylüyorsa bi sebebi bardı vallahi ben bugünden itibaren saldım allah büyük döner inşallah
Tubiii31 Seydacelep kızım 5 ay 21 günlük neredeyse 6 aylık olacak tam da anlattığınız gibiyiz ben desteklersem tan yatırırsam dönüyor. Her bebeğin gelişimi farklıdır deyip avutuyorum kendimi 🤷🏻♀️
Tubiii31 Seydacelep zaten duyduğum ve anladığım kadarıyla bir anda oluyormuş benim kızım çabalıyor ama bakalım ne zaman dönerse artık 🤷🏻♀️
ofkelisirin Seydacelep benm 7 aylık kızım var 6 ay bitince dönüyordu o da nadir yani gerektiğinde dönüyor sevmiyor 😁
Ayazmom1 Seydacelep 6 aylık olmak üzereydik hala dönmüyorduk doktora götürdüm kan tahlilinde bişey çıkmadı aynı günün akşamı dönmüştük bebekler 9 aya kadar dönmezse sorun oluyormuş belki daha vakti vardır
Kumsal_veannesl Seydacelep benimkide ancak poposunu kaldırıp yan dönüyor ama tam daha donemiyir çabalıyor ama ancak yan done biliyor 👀
Seydacelep Kumsal_veannesl olsun kız yine dönüyor ya hiç dönmemesinde iyi benimkinde çabası var ama bakalım
Mmrryy Seydacelep çaba yok ama isteyince yüzüstünden sırtüstüne dönebiliyor. Tembellik ediyo hibi herşeyi önüne istiyor 😃