bypolat Kızım 3 ay 15 günlük popoda çatlak var iki aydır geçmedi sizler ne yaptınız neler kullandınız nasıl geçti başına gelen bilgi verebilir mi acaba
papatyAa1310 bypolat geçmiş olsun hametan anestol bu iki kremi günde 2 kere karıştırarak kullandık 1 haftada geçtik rahatladık
homosapiens bypolat kızım 15 aylık popoda çatlak yokta sureklı kabız oluyor doktor fito krem sür olursa dedi sizin bebeğiniz küçük olur mu bilmem ben dudagınada surdum kızımın dudagında catlak vardı 2 aydır gecmıyodu 1 haftada gectı
Elf123 İki krem verdi doktor sabah akşam sürdüm her bez açmada sarı kantaron yağı sürmemi söylemişti düzeldi bir kaç güne
Ygzpri Elf123 merhaba çatlağınız geçtimi acaba nasıl anladımız kakada kan geliyor ve bebeğim yaparken inliyor yapmadan 3-4 dk öncesinden alerjiden değilde catlak olabilir diye düşüyorum kan gelmişydi ?
bypolat Yaa herkese tşk ederim tavsiyeler inizi uygulayacak ben hametan kullanıyorum ama pek geçirmedi
Elf123 Ygzpri Ygzpri iki üç kez sürmede iyileşti bezini açın popo deligini elinizle az gerin telefonunun feneriyle bakın çatlak varsa görürsünüz zaten çatlak yoksa alerjiden olabilir