Emirhannnn Merhaba hanımlarrr 😊Oğlum 6 Ay 20 günlük ek gıda veriyorum çorba falan ama tamamen blendır yapıyorum püre gibii ben biraz korkuyorum pütürlü yedirmeye acaba ne zaman başlamam lazım nasıl vermem lazım en çok endişe ettiğim konu galibaa bu yardımcı olursanız sevinirim sizlrr nasıl aştınız bu konuyu 🙈🤭
[silindi] Emirhannnn bence çok kasma canım ufak pütürlü başla derim sonra alışıp gidiyorlar büyümeden alıştır pütürlere
FeriDeniz Emirhannnn pütürünü çatalla ezerek azaltın. Sırf blender ile çekerseniz sonra alıştırmakta epey zorluk yaşarsınız.
deletedmom2200 Emirhannnn pütürlü yemesi için 8. Ayın beklenmesi ideal diyorlar ben öyle yaptım 1 ay uğraştım pütürlü kabul ettirmek için sonrasında. Bence çok kasma ama gözetimde tut canım
Alazcns Emirhannnn yavaş yavaş başlamalısın canım suan yutkunmalari yukarıda kolayca ögürüp çıkarabilir 8.aydan sonra aşağıya iniyor o zaman daha zor olur. 6. Ayına girdiği ilk gün başladım ek gidaya havuç patates kabak haşlayıp eline verdim sende yavaştan eline ver çok korkarsan kendin püre şeklinde yedir💜
AygulSina Emirhannnn daha bu aksam ogluma uzum verdim kucuk kucuk isirip kendi kopardi ve mizilari ile ezio yuttu omadar kasmana gerek yok bugun havucuda ayni sekilde yedi purenin icinde kalmis
Alazcns Emirhannnn ben de çok korkarak verdim ama alışmaları gerekiyor tabi ki kontrol ediyorum müdahale ettiğim de çok oldu.
Kuzumveben Emirhannnn blendar yapmayin pisirdiginiz yemegi corbayi neyse catalla ezin az puturlu yapin ilk zamanlar sonra zamanla daha az ezin sonra parcalari ezerek verin bu sekilde ben hic blendar yapmadim 8,5 aylik bebegim
Mervea Emirhannnn korkmayın nasıl alışırsa öyle gider arkadaşın kızı 2 yaşında ve çiğnemeyi bilmiyor yediği herşeyi blendır yapıyor annesi
Burcu35 Emirhannnn mercimek tanesi kadar pütürlü bırakarak başlayabilirsin bence onu yutar öyle öyle başlarsın pütürlülere 😊
Yaren12 Asla blender kullanmayın tavsiyem 2 çocuğum var 1,erkek bende hep blender kullanmıştım daha sonra çok zorlandım şuan 6 yaşında hala yemeklerde sıkıntı çekiyoruz kızım 6 buçuk aylik sadece ezerek veya rendeden geçirip de veriyorum severek yiyor şuan