MinnakPanda Kızlar gelin dertleşelim. 4 ay 6 günlüğüz. Perişan durumdayım. Karnı aç emmiyo uykusu var uyumuyo. Gece 3 4 kez uyaniyo. Uykusuzluktan yoğunluktan mahvoldum. Siz nasıl başettiniz. Tek çare sabır mı gerçekten 🤕🥺🥺🥺🥺
Merve-123 MinnakPanda benn oğlum da 4 ay 18 günlük anlatılmaz yaşanır yani çözüm yok bence ağlıyor susmuyor emmiyor uyumuyor geçecek inşallah
Tweetyy MinnakPanda 4 ay 5 gunluguz meme reddi gunduz uyku direnmesi aglama bitti cok şükür. Bi tek gece saat basi kalkıyor 🥲
BirAnneBirBebekkkKk Benimki 4 aylikken agliyordu susturamiyorduk cok korkmustum zor bir donem 3 gun hic uyumadigini bilirim
Songena19 Benim kizimda tam 4ay 6günlük gündüz nerdeyse hiç uyumuyor 15dk uyuyup geri kalkıyor zaten emmek istemiyor sağıp enjektör le vermeye çalışıyorum kilosu azalmasın diye sürekli mız mız bir bebek oldu ya sabır demekten başka bir çözüm yolu yok maalesef
MinnakPanda Tweetyy Bir kaç güne geçiyor mu yani 🥳🥳🥳 inşallah bizimde geçer hemen. Atak haftasina göre 21 gün var bitmesine diyor 😭😭😭
Tweetyy MinnakPanda bizim 11 gun kalmış gözüküyor. 1 hafta 10 gun falan sürdü atagi canim ama perişan oldum atakta 🥲 düzeldi ve simdi donme çabaları gösteriyor hatta döndü 2 3 kez. Oyun matina yatırıyorum bacaklarını ata ata oldugu yerde yuvarlaniyor oyuncaklarını yanina koyuyorum dönüp alıyor. Bi anda bambaşka beceriler edinecek bak. Sabir diliyorum o süreçte 😁