defnes32 O kadar çok horluyor ki bıktım ya Zaten saat başı bebeğe uyanıyorum bebek uyuduktan geri uyanana kadar horlamasndan uyuyamiyorum dürtüyorum 2 sn susuyor sonra yine devam off yokmu bunun bi çözümü ya
Betes defnes32 ayy kesinlikle tahammül edilemez bir şey babam da çok horlardı çok şükür eşim horlamıyor bantlar var deneyebilirsiniz ya da doktora götürün burnunda sorun varsa çözülür ama kaliteli uyku çok önemli
Selin1234 defnes32 geniz elindeki et büyüdüğü için horluyordur bunun da tek çözümü ameliyat KBB ye görünsün
ikikoalaanasi defnes32 bizde öyle artik Hastaneye gitmiyor kendi rahatsız olmadığı için bende çözümü böyle buldum 😁
Mylifemylife Sürekli dürt. Dürttüğün yer çürüyene kadar dürt. Sonra zaten kendiliğinden doktora gider 😜
Almi4134 defnes32 yok 😁😁 benimki de yeni başladı horlamaya durtunce Dr susmuyor. Cocuk oldu sen horlama başladın diye kızıyorum. Gidiyim ben diğer odaya diyor ona da kiziyorun 😁😁
Gul-42 Almi4134 almi ne yapıyorsun coktandır gormuyorum bnmkını baska odaya postalıom ordada gelıyor😂
Gzm15092021 defnes32 benim de eşim öyle doğumdan önce ameliyat yaptırdık yumuşak damak sarkması vs vardı ne oldu hiç bir işe yaramadı ayrı oda da yatıyor bebeğim zaten saat başı kalkıyor ayırdık odayı rahatladık böyle daha mutluyuz 😂
Gzm15092021 Gzm15092021 ki ciddi bir ameliyat geçirdi hem burun hem ağız içi sonuç sıfır o yüzden ameliyatlarda her zaman çözüm değil ama mutlaka doktora görünsün
Derya-Anne defnes32 bende aynı dertten muzdaribim benim eşimde çok horluyo habire dürtüyorum susuyo 2 saniye sonra yine başlıyo yine dürtüyorum
Gul-42 defnes32 gece bır sınırle bır hışımla gıttım bagırdım kafam şiştı ya dedım ztn yamuk yumuk yatıo doktora gıt dıom ınat ya bn hasta degılım dıo sankı hastalık
Almi4134 Gul-42 horlama sesi mi geliyor kiz 😁😁 iyiyim kuzum vallahi ek gıda serüvenine başa çıkmayı çalışıyorum sen ne yapıyorsunuz nasil gidiyor
Gul-42 ikikoalaanasi denemedıgım sey kalmadı esımın burnuda kırık dısardan bellı ama asla kabul etmıyor anası oyle dogurmuş anası öyle dıo onun lafına bakıyor doktora gıtmıyor ya asırı sınır oluyorum bıde esım uyudumu bsyı duymaz hatırlamaz yatakta nasıl yattıgı belırsız yamuk yumuk