HasretHanim Selam damlatmayan, haşır haşır akıp çocuğu boğmayan ideal bir biberon arıyorum yenidoğan için. Lansinoh almıştım kullanamıyorum çocuğum sürekli genzine mama kaçırıyor cidden çıldırcam artık
Aalya HasretHanim avent kullanmıştık bir sorun yaşamadık.içerken sütü başı biraz dik konumda dimi mesela kolunuzda ? Dümdüz olmasın başı ben gördüm öyle içiren de o yüzden soruyorum 🤦♀️
Smehtap HasretHanim lansinoh kullanıyodum ama kırdım onu dün bugün bende Avent almayı düşünüyorum. Lansinohta emerken biberondsn sürekli ses geliyo böyle tiz bı ses sanirim hava mi oluyo anlamadım o yüzden çok tavsiye üzerine bende Avent almayı düşünüyorum.
Aysunkpl Philips avent en iyisi ben oğluma o biberondan kullanıyorum hem kolay kavrıyo hemde öyle tazyikli akmıyo
HasretHanim Aalya yok olur mu hiç baş hep gövdeden yüksekte emerken de biberon ile beslerken de ama biberondan dolayı sanırım. S başlık ta aynı M de. Bir de damlatıyor. Çocuk dinlenirken ağzına damlıyor biraz da o sebep boğazına kaçıyor. Antikolik biberon da aldım e bebeğin kendi markası olan o da yarım saat anca içiyor içene kadar uyuyakalıyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ İçmesi gereken mama kalıyor gerçekten kafayı yemek üzereyim
Lavantakokusuuu HasretHanim ben nuk kullanıyorum cam olanını doğduğundan beri. Hava çıkması için deliği de var antikolik, çok şükür bir sıkıntımız olmadı. Şu an a101lere geldi 80 tlye ben 100 tlye almıştım kasımda. Almak istersen oralarda var Ama m değil s olan başlık alman lazım. O da E bebek de vardı. M baya hızlı akıyor s beden olan başlığı yenidoğan 0-6 ay için