Brcklc Kızlar akşama kız Arkadaşim bana iftarafa gelicek ben levrek yapicam karanfilli mercimek çorbası roka salatası ptataes fırına veririm baharatlı yanına başka ne yapabilirim mücver felan gidermi bilemedim
BarlasMomm Brcklc ortaya koz patlican, biber yapabilirsiz. Sicak ot kavurmasi veriyorlar genelde restarontta yanina mucver de olur ama. Tatlida firinda tahin helvasi güzel olur 😊
Nik_mik_yok Brcklc ortaya kaşarlı mantar da olur bence. Havuçları da buzluğa atın sonra kullanırsınız . İftar sofrasında balık ,yemek isteyeceğim son şey olur heralde🙈 misafiriniz severdir inşallah
Brcklc Almondeyed işte aklıma gelmedi pek oyuzden sordum havuç tarator felan yapsam yoğurt var olmaz dimi
YeniAnneIstanbul Brcklc yogurt baligin yaninda yiyebilirsiniz, cogu yaptigim tariflerde oluyor aslinda
Brcklc BarlasMomm roka salatası havuç salatası soğan salatası patates kavurması bide levrek mucverle yeter tatlıyı o alicakmis.allahdan😃 aklıma takıldı havuç rendeledim ne yapsam acaba
Brcklc Nik_mik_yok o çok seviyor diye bende yapicam bide dün tutuldu levrek taze taze iyi olur diye düşündüm 🤔
Nik_mik_yok Brcklc seviyorsa afiyet olsun size , tazeyse yogurtlu mezeler de yapabilirsiniz aslında, sıkıntı olmaz
Brcklc YeniAnneIstanbul evet bayat balık olmadığında sıkıntı yok zehirlenmezsin zaten bayat balikda yoğurtla gerek kalmadan zehirler😃