Beyaz16 Merhaba, gece kesinsisiz kaç saat uyuyor bebekleriniz acaba ? Benimki Max 2 saatte bir uyaniyor hala 🥱
Ebcal Beyaz16 bir ara çok güzeldi gece bir en fazla iki kere uyanırdı şimdi yine dediğiniz gibi iki üç saate bir uyanıyo uyku düzeni değişti uykuya da aşırı direniyo heralde atak ayı uyku gerilemesi ve diş bir araya geldi diyorum 8. Ay çok zormuş 🤷🏻♀️
Alyaprenses Beyaz16 bebeğim max 3 belki nadiren 4 saat aralıksız uyuyor genelde tabi bebek bu kurulmuş saat gibi değil geçen hafta sorsaydın saat başı kalkıyordu şimdi daha iyiyiz değişiyor sürekli
Zeynebinannes Beyaz16 9 gibi uyur 12 gibi tekrar mama içiriyorum uyurken, sonra saat 5 buçuk 6’ya kadar kesintisiz uyur tekrar beslenir. 1 saat daha uyur 7’de kalkar
Laren Beyaz16 gündüz bir dk durmuyor ama maşallah diyeyim gece uykumuz genelde güzel 1 kez uyanıyor 8 ay 4 gunluguz diş etleri cok kabarık ama daha diş çıkaramadı o dönem ne olur bilmiyorum
Kayraaamomm Devamlı uyanıyor belki saat başı bazen saat bile olmadan sanırım çaresi yok beklemekten başka 😒
XX26 Beyaz16 saatte bir uyanıyor. İyi geceler çayı vermeme rağmen🤯 ben zombi gibi geziniyorum şuan baş ağrısı gözler kan çanağı bitçek mi bu eziyet
Neslihanbew XX26 valla bende bu çayı düşündüm ama uykuya dalmasını kolaylaştırıyorsun gece sık kalkmalarına faydalı değilmiş saat başı ayaktayız bizde
XX26 Neslihanbew eyvah bende fark ettim 🤯 uykuya kolay geçiyor artık ama maalesef gece uzun uyku yapmadı bizde de
Neslihanbew balogul-2408 uykuya dalması değil benim olayım çok sık uyanıyor saat başı sallanmak istiyor burayı aşamıyorum
nidas_mom Beyaz16 8 aylık kızım gece bizle yatar 12′ye doğru 4-5 gibi mamaya kalkar sonra devam. Bazen 8 de uyanır bazen 11 de
Dnzzz Yatağında uyaniyordu hep, çok dönüyor ve küçük geliyor artik beşiği o yüzden bir süredir yanımda yatıyor rahat en az 4 5 saat deliksiz uyuyor.