Metehan02 Kızlar bebeğim dün akşam 10da yattı sabah 7de kalktı hiç uyanmadan. Genellikle böyle yapıyor bazen 1 kere falan kalkıyor. Sizce bu normal mi? Kaldırıp beslemeli miyim geceleri? 2 buçuk aylık olur kendileri
Han01 Metehan02 6. Aya kadar bebekler en fazla 4 saat aç kalmalıymış ve mutlaka gece beslenmesi olmalıymış ama 6. Aydan sonra gece beslenmesini önermiyorlar canım
_fatma0666 Metehan02 benim bebeğim 3 aylık oldu sabaha kadar saat başı emiyor kendi uyanıyor bol bol emzirin dedi hemşiremiz
Denizzz88 Metehan02 daha çok küçük beslemelisiniz o kadar fazla deliksiz uyumasın ben 3 saatte bir besliyordum o aylardayken
Metehan02 Sabah uyanıp saate baktığımda vicdan azabı çektim resmen. Alarm kurup kalkayım o zaman gece. Teşekkür ederim çok hepinize 🤍
Valeria Metehan02 kilo alımı iyiyse kaldırmanıza gerek olmayabilit, bana doktorum uyandırma uykuya ihtiyacı var demek demişti. Kilo durumuna göre doktorunuz bişey söyler bence😊
Sevimliayicik Metehan02 Çok küçük annesi o aciktiginin farkına varamaz henüz o yizden uyurken mutlaka emzirmelisin ben 4.aya kadar 3 saati hiç gecirmedim ne gece ne gündüz
Kimeneayol Metehan02 çenesini aşağıya doğru ittirin bir kere meme ucunu hissetti mi alır denediniz mi öyle
Ayse292973 Metehan02 bizim doktorumuz 3 aylık olmaya yakın 6 saat kesintisiz uyuyabilir artık 6 saati geçerse uyandır besle demişti