ArdenElif Evet kizlar bugun yarin derken artık yeter dışarıya her cikisimda ben ne giyicem simdi derdinden biktim😭2 ay sonra isede başlıcam.karar verdim oyle bir zayıflicam ki manken gibi olucam😅😎simdi yarından itibaren kendime birbirimizi devamli desteklicek spor yapacak devamlı dürtecek diyet arkadaşı arıyorum.hadi kizlar yaz geliyor yazzzzz artık o göbeği baseni istesekte saklayamayiz mecbur zayiflicaz💥💥👍🏻👊🏻🤣
Mevgul ArdenElif ah seve seve olurum😍😍🌸🌸🙏🏻🙏🏻 Tam istedigim sey cevremdeki arkdaslarima diyodum hic orali olmuyolar cunku isteksizler bende senelerdir evde kendimce daha dinc hissedebilmek icin spor yapmaya calisiyorum yapinca cok iyi hissediyorum bazen tembellik ediyorum tabi ama kamcilayacak biri lazim bana da bikini giymek istiyorum cunku🤩🤩🙏🏻🙏🏻
aybikreis ArdenElif Ben de diyete başlamayı düşündüm sipariş verdiğim pantolona giremeyince 😂 Önümüz bayram bence bayramdan sonra başlayın baklavalar satmalar yine başa döneriz
ArdenElif Zhlgnsdnz tamamdir canim sende kaç kilosun birde emziriyormusun yazarmisin hepimiz emziriyorsak siyle sağlıklı sütümü artırıp bizi zayıflatacak bir planla ya Allah bismillah diyip baslayalim💪💪🏻😁
Mevgul ArdenElif Burculicee Sezinnur Deniz- Zhlgnsdnz kizlar nerdesiniz bugun basliyoduk🤩🙏🏻 actigim grup gorunmuyor mu sizde
Mevgul Deniz- hepimizi ekledim simdi bakin bde ozel tartismalara olur mu🤗🙏🏻 Ruzgarsmommmm Asel35ahsen kuslokumuuu Halenur42 Linammmm2021 ArdenElif Burculicee Zhlgnsdnz Sezinnur sevgii_123
Mevgul ArdenElif emziriyorum 13 aylik bebegim artik sut olsun diye eskisi gibi yemiyorum o yuzden biraz gitti kilo sadece gobek sekillensin ve incelsin istiyorum facede bunun icin video gordum onu yapiyorum ara sira korse takiyodum sicagi hic sevmedigim icin bu havalarda oda olmuyo su belleri inceltip giyelim bu yaz bikinileriii😍😍😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ArdenElif Ben en son tartildigimda 78 dim.1.67 boy 78 kilo.ama basen ve göbek cok fazla ebru şallı ile 2 haftada 2 beden incelme videosu var YouTube da bekarken o beni çok güzel sikilastirmisti yine onunla başlıcam.sizler ne spor yapacaksınız.borde kizlar özel grup mesajlaşmayı varsa bilen yapabilir mi ben bilmiyorum yapmayi🙄
BenMathilda Merhaba canımız annemiz, VVhatsApp, Facebook, instagram vb. sosyal medya ve grup çağrıları forum kuralları gereği yasaktır. Bazı yorumlar bu nedenle silinmiştir. 🌹
Deniz- Ben de varım. 11 aylık kızım emziriyorum. İştahımı kesemedim bir türlü. 64 kiloyum. Aman haberleşelim arkadaşlar. çok şikayetçiyim kendimden
Deniz- Mevgul ben göremedim maalesef. Ama kendi çapımda bugün hiç çikolata yemeyerek başladım.😄 Şimdi de yürüyüşe çıkacağım. Dahil olamadım galiba tartışma grubuna