Babykaraniko 4Aylık 120ml içen bebeğim 60iciyor sürekli kullandığım ve severek içtiği bir mamaydi neden böyle yapıyor acaba.?mama reddi yaşıyoruz resmen ne yapmak gerekir
fadikada Babykaraniko atak haftası da olabilir canım benim bebeğim öyle aman aman bi atak yaşamadı azıcık huysuzdu birde uykuya biraz zor geçiyordu ama mama içmesinde ciddi azalma oldu o dönem sonra düzeldi
Babykaraniko [silindi] hayır meme emmiyor sadece mama alıyor normalde 3-4saatte bir 120ml içiyordu şimdi 5saatte 60ml anca iciyor
Babykaraniko fadikada ağlama falan huysuzlugu yok çok şükür sadece mama yemiyor 2gundur zaten ishal ve kusma vardı doktorda serum takıldı çıkarken ilaç verdi gaviscon infant mamasina kattım acaba ondanmi içmiyor
[silindi] Babykaraniko belki iştahı azalmıştır diş çıkarma dönemine girecekkende olabilir. Aklına takılıyorsa doktora git bence
fadikada Babykaraniko onu bilmiyorum canım bir kaç gün gözlemle bakalım ona göre doktora sorarsın ama geçici bir durumdur inşallah
Babykaraniko [silindi] doktora gittik hicbirseyi çıkmadı 4ay aşısı olmuştu ondan sonra aşırı kusma ve ishal oldu bugün 4.gun kusma yok ishalide düzeldi ama bu seferde mama yemiyor kafayı yedim yaa
fadikada Babykaraniko böyle böyle büyüyecekler annesi sağlığı yerinde olsunda 🙏 bir bakarsın doymak bilmezler bir bakarsın yemezler 🙄 illaki vardır yavrumun bir derdi ya atak ya diş ☺️ Önemli olan sağlığı iyi olsun atak dönemi diş dönemi illaki geçiyor