ozsez85 Küçükken teyzemin 5 kedili evinde hiç rahatsız olmazdım, sonra bir gün balıkçıda kucağıma kedi atladı, o günden beri özellikle dışarıda yemek yerken etrafta kedi varsa ortam bana da yanımdakilere de zehir oluyor:((
ikikizannesi Maral_sultan bnde korkarim biri tutarsa elimi zor degerim butun es dost akrabalarda bizim ya kedi var ya kopek uzaktan seviyorum ama yaklasamiyorum esimde elinj degmez hayatta tuylu seylere evdeki pelus kirlentimi bile kaldirdim
Maral_sultan Adssmom Benim ki çok çok fazla canım kendi kendime tedavi olmam imkansız gibi birşey herhalde 😞 hele ki yavru kedi en korktuğum 😂😍😍
Glysrcn Maral_sultan YouTube da videosu var kedi korkusunu yeniyo canlı yayında yapmışşar yıllar önce
BarlasMomm Maral_sultan bende de ayni durum var butun hayvanlara karsi ama. Bunu yenmek adina ellemek istedim yavru kopegi ama o sicakligini hissedince daha cok korktum. Napicam bilmiyorum. Cok seviyorum hayvanlari ama cok korkuyorum
Maral_sultan BarlasMomm benim ki artık öyle bi dereceye gelmiş ki gördüğüm an ellemek değil bayılmam geliyor 😂
BarlasMomm Maral_sultan 😁😁 ben hemen uzaklasiyorum ortamdan. Bayilcak kadar cok degil galiba benim ki