Elizzzzz2022 Kizlar bebegim 3.5 aylik..hala yan donemiyor..yuzustu koydugumda da kollarinin ustune duruyor ancak tam dik degil..sanki bu donemde bunlar olmaliydi..siZin ne zaman yapabilmisti?
meleginannesiyim Elizzzzz2022 yan dönmeden kasıtlımı baska bir sey mi bilmiyorum ama sinirlenince kendini ittiriyo aşağıya dogru ve çapraz dönebiliyo normalde de sağına veya soluna pat dönüyo sonra karnının üstüne dönüyor kendini kaldırmaya calısıyo bilinçli mi bilincisz mi bende bilmiyorum dönme bu mı oluyo
Damlali Elizzzzz2022 kuzum o bebekten bebeğe göre değişir benim poncigim 5. Ayında yaptı acele etme bi bakmışsın bebeğin birgun seni şaşırtacak kendi canları istediklerinde yapiyolar herseyi minnaklar 😄
Sedef3443 Elizzzzz2022 bence daha cok erken dönmesini beklemek benm bebegım 9 aylık olcak 25 nisanda son 4 aydır yan dönüyor uyurken ve hala yüz üstü dönmüyor akışına bırak :)
Aysenurgokduman Elizzzzz2022 40 gunluz şimdiden kafasını hiç düşürmedi yan donuyo kollarından tutunca kalkmaya calisiyo
Elife_unal Elizzzzz2022 her bebeğin gelişimi farklı olur kızım MaşAllah çok hareketli olmasına rağmen 1 ay önce dönmeye başladı 5 aylıkken yeni şuan 6 aylık
Tofki 4 aylik oturuyo( destekli) kalkmaya hevesli falan ama dönme konusunda hic gayreti yok. Zamani gelince hepsini yapiyorlar hic takilmam saglik anlaminda bir sorunu yoksa.
expelliarmus Elizzzzz2022 canım 4. Ay atağı bitince yani yaklaşık 5. Aya doğruydu yan döndü ayaklarını havaya dikip dikip yan dönmeye başlamıştı . Şimdi 5 buçuk aylık yüz üstünden sırt üstüne dönmeye başladı . Özellikle ataklardan sonra güncelleme geliyo bebislere 😅
MSM58- Elizzzzz2022 6 aylık uyanık 5 aylıkken döndü uyurken bi kere gördüm dönüldüğünu yakın zamanda o kadar tatlı duruyorduki minik bir kari gibi ahahab🤣 hep sırt üstü görmekten gözümüz alışmış yan çok sevimli geldi gözümüze 🥰
Deryasami150819 Elizzzzz2022 daha erkek bnce o bile bnce iyi. Benim kızım 7 aylik yan donuyo sırt üstü yatiriyorum. Donuyo. Ellerinin üstüne bi süre sonra şu koyuveriyo 😀😀 ama yatarken yan yatiyo kalcayida atiyo yana ohhh